fbpx

Over de expo

NIET TE MISSEN !

Ontmoet de artiest zoals nooit tevoren

Licht is het hoofdpersonage van de schilderijen van Monet, dus besloten we het werk van het impressionistische genie te animeren.

Met behulp van geavanceerde beeldtechnologie nemen we u mee naar de wereld en reizen van de kunstenaar voor een unieke meeslepende ervaring.

De tuin van Giverny zal bloeien onder uw ogen, u zult zijn studio bezoeken alsof u in de kamer zit.

Via een geweldige geluids- en lichtshow ontdekt u meer dan 300 schetsen en schilderijen die u niet onberoerd zullen laten.

Monet – De meeslepende ervaring is bedoeld voor een breed publiek, inclusief gezinnen, die een indrukwekkend meeslepend parcours door licht, geluid en zintuigen biedt met een grote verscheidenheid aan informatie over het leven en het werk van de schilder.

Deze tentoonstelling is uitgekozen voor de lancering van IDEAL, het nieuwe Digital Art Center van Barcelona. We brengen deze nu naar Brussel, op 200 meter van de Grote Markt, in de iconische Horta-galerij!

Aan het einde van de tentoonstelling zal een virtuele realiteitservaring de bezoeker toelaten om zich verder te verdiepen in de reizen van Monet met een echt innovatieve ervaring die gebruik maakt van de nieuwste virtuele realiteitstechnieken.

Deze 10 minuten durende ervaring neemt ons mee van zijn atelier in Giverny naar onder andere Londen, Nederland, Noorwegen.

Kom en zie hoe zijn schilderijen uw omgeving worden en u meenemen naar zijn wereld. * De VR-ervaring is niet inbegrepen in de ticketprijs. (€ 3/persoon, geen reservering mogelijk)